середа, 25 липня 2012 11:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники більше не пускатимуть нікого до Тимошенко - використала річну норму побачень

Тюремники більше не пускатимуть нікого до Тимошенко - використала річну норму побачень
Фото: Facebook Віталія Портнікова

Арештована екс-прем'єр Юлія Тимошенко використала "річну норму" побачень.

Про це повідомили в Державній пенітенціарній службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада обмежує побачення Тимошенко, аби вона не могла керувати "Батьківщиною" - нардеп

Служба відмовилася задовольнити прохання Тимошенко дозволити їй побачення з керівником виборчого штабу об'єднаної опозиції Олександром Турчиновим і главою представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою.

За законом, як зазначає відомство, Тимошенко має право на одне короткострокове побачення з родичами та іншими особами протягом місяця і на одне тривале побачення раз в 3 місяці.

"При цьому за останні два з половиною місяці - протягом перебування в стаціонарному лікувальному закладі - за зверненням Тимошенко від адміністрації Качанівської виправної колонії екс-прем'єр отримала дозволи і провела 17 побачень з родичами та іншими особами, без обліку побачень із захисниками", - сказано в повідомленні.

"За два місяці Тимошенко використала "річну норму" побачень", - наголошується в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто не "законсервує" для Тимошенко округ – експерт

Водночас, сьогодні на сайті Пенітенціарної служби з'явилось повідомлення, що у порядку виключення екс-прем'єру дозволили побачитись із Олександром Турчиновим і Тейшейрою.

"Державна пенітенціарна служба інформує, що засуджена Тимошенко Ю.В. написала заяву на ім'я адміністрації Качанівської виправної колонії (№ 54) з вимогою дозволити їй побачення з О. Турчиновим разом із послом ЄС в Україні паном Ж.М. Тейшерою. Прес-служба інформує, що на вимогу засудженої, у порядку виключення, дозвіл на проведення такої зустрічі, надано. Про прийняте рішення засуджену Ю.Тимошенко повідомлено",- зазначено в повідомленні.

Нагадуємо, що лікарі рекомендували пацієнтці обмежити кількість відвідувань на час перебування у стаціонарному закладі, нагадали тюремники.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники більше не пускатимуть нікого до Тимошенко - використала річну норму побачень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути