неділя, 15 червня 2014 09:15

Турчинова називають "містер 10 відсотків" - нардеп

Турчинова називають "містер 10 відсотків" - нардеп
фото: www.trust.ua

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко боротиметься з новообраним президентом Петром Порошенком усіма засобами. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповіла народний депутат Інна Богословська.

"Хоча останні дні присвятила зустрічам із послами і переконувала їх, що допомагатиме президентові. Дехто повірив. Але років зо два вона ще поп'є з нас крові. Зараз у Києві звільнився округ, в якому був обраний Віталій Ярема (перший віце-прем'єр, склав депутатські повноваження. — ред). З дня на день він буде відкритий для виборів. Тимошенко піде в парламент, якщо думатиме, що зможе зупинити його розпуск", - зазначила вона.

За її словами, переважна більшість депутатів вважають, що ні в кого не вистачить сил розпустити цю Верховну Раду.

"Вони не розуміють: якщо не підуть на це, люди їх просто винесуть. Я не можу назвати прізвища, але деякі позафракційні депутати подали заяви про вихід із коаліції. Турчинов їх не оголошує. Розуміє: якщо буде хоч одна офіційна заява, все посиплеться. Турчинова в БЮТі завжди називали "містер десять відсотків". Знали, що всі кошти проходять через нього. Коли Тимошенко казали: "Що ж це робиться?", вона відповідала: "Зате я знаю, що Саша ніколи не візьме більше". Турчинов розуміє: зараз не можна грати в одні ворота. Але він уже ні для кого, крім Тимошенко, соратником не буде", - наголосила Богословська.

Зараз ви читаєте новину «Турчинова називають "містер 10 відсотків" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути