вівторок, 22 квітня 2014 19:36

Турчинов вимагає відновити антитерористичну операцію

Турчинов вимагає відновити антитерористичну операцію

В.о. президента України, голови Верховної Ради Олександр Турчинов вимагає від силовиків відновити Антитерористичні заходи.

Про це йдеться у його заяві, розповсюдженій у вівторок ввечері.

"Сьогодні біля Слов'янська було знайдено тіла двох звіряче закатованих людей. В одному з них упізнали зниклого депутата Горлівської міськради, члена партії "Батьківщина" Володимира Рибака, якого викрали напередодні терористи", - нагадав він.

"Терористи, які взяли в заручники фактично весь Донецький регіон, перейшли межу, почавши катувати та вбивати патріотів України. Вони зухвало кинули виклик не лише нашій державі, але і всьому світовому співтовариству, коли демонстративно поглумились над рішеннями, які були прийняті в Женеві", - сказав Турчинов.

"Ці злочини робляться при повній підтримці та потуранні Російської Федерації", - підкреслив він.

"Я вимагаю від силових структур відновлення та проведення результативних антитерористичних заходів, скерованих на захист від терористів українських громадян, які мешкають на Сході України", - заявив Турчинов.

Як відомо, 13 квітня Служба безпеки Україна призупинила активну фазу антитерористичної операції у зв'язку із Пасхальними святами та домовленостями високопосадовців у Женеві.

17 квітня За підсумками зустрічі Україна-ЄС-США-Росія було досягнуто низку домовленостей, зокрема, про звільнення захоплених будівель в Україні та амністії протестувальників, які виступають за федералізацію країни.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов вимагає відновити антитерористичну операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути