четвер, 12 грудня 2013 18:28

Спецтема: Євромайдан-2013

Торезський філософ обписав усе місто написами проти "Зека", а з Донецька відправили до Києва батальйон МВС
9

Фото: Фото: Тетяна Заровна

Сьогодні вранці 10 автобусів із співробітниками міліції, яких збирали по усіх райвідділках, відправили з Донецька на Київ. Працівники міліції вантажилися в автобуси зі щитами, шоломами та палицями. Це відбувалося безпосередньо біля обласного міліційного главку - на вулиці Постишева. Проте офіційного підтвердження відправки немає. У прес-службі внутрішніх військ України в Донецькій області заявили, що їх службовці в Київ не виїжджають. Але люди кажуть, що співробітників МВС набирали з усіх міст і райцентрів Донецької області.

- По усіх райвідділах збирали по 2-3 людини. Так би мовити, добровольців. Але відмовитися немає можливості, - розповіло джерело.

Так само є інформація про те, що батальйон міліціонерів патрульно-постової служби спрямовується в Київ з Сімферополя.

А міліція в місті Торез (на Донеччині) похвалилася тим, що оперативно встановила особу людини, яка зробила " образливий" напис на стіні магазину біля зупинки "Вулиця Підгірна". Напис свідчить: "Банду геть! Зека в дупу!". Пильна громадянка повідомила в міліцію, що упізнала автора напису. Ним виявився 49-річний доцент Харківського інституту економіки ринкових стосунків та менеджменту, який викладає в Торезській філії установи. Читає лекції з філософії. Як повідомляють в прес-службі Торезської міліції, на викладача склали админпротокол. Йому загрожує штраф до 1360 грн за "порушення правил благоустрою міста".

Проте, в миліції скромно умовчують про те, що філософ зробив напис не тільки на магазині. Схожим почерком було пописано усе місто. Написи, виконані аерозольною фарбою, з'явилися 3 грудня. Їх швидко зафарбували комунальникі, але багато жителів встигли зробити фото та зараз поширюють їх по соціальних мережах.

Виявилися пописані місцевий суд, офіс Партії регіонів, виконком, прокуратура, монумент Леніна, податкова інспекція міста. Філософ написав так само: "Зека на нари", "зека за грати", "Немає віри зеківським судам". А на стелі гірничого об`єднання "Торезантрацит" викладач написав "Не працюй на зека!". Зробив так само напис й на банку старшого сина Януковича: "Ти не Буратіно! В дупу зеківського сина!". Автор написав так само і на місцевому ДК ім. Маяковського - "Зека геть!". Пояснив свій вчинок таким чином: "В цьому палаці зомбують майбутніх "зечат", влаштовуючи конкурс краси в день пам'яті жертв Голодомору!".

Зараз ви читаєте новину «Торезський філософ обписав усе місто написами проти "Зека", а з Донецька відправили до Києва батальйон МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути