субота, 01 лютого 2014 15:11

Тіна Канделакі вимагає в української влади випустити із СІЗО учасника шоу "Найрозумніший"

Тіна Канделакі вимагає в української влади випустити із СІЗО учасника шоу "Найрозумніший"
Владислав Компанієць. Фото: telekritika.ua

Телеведуча Тіна Канделакі вимагає українську владу звільнити з СІЗО затриманого міліцією Владислава Компанійця, учасника шоу "Найрозумніший", що записувалося за її участі. Про це з посиланням на запис пані Канделакі у Livejournal повідомляє "Viva!".

"Блискучий інтелектуал, студент-стипендіат Академії наук, зовні - типовий ботанік, з яких виростають нові "Сергії Бріни" і "Марки Цукерберги"", - характеризує вона пана Компанійця. Ведуча акцентує на тому, що умови перебування юнака у СІЗО несумісні зі станом його здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Австрійське видання опублікувало схему "відмивання" грошей Януковичем, Азаровим та Клюєвим

Тіна Канделакі закликала українську владу до справедливості: "Я дуже сподіваюся, що місцеві суд та органи влади розберуться в ситуації Владислава. Не можна, щоби ця історія закінчилася для нього трагічно. І я особисто докладу до цього усіх зусиль".

Звернулася вона і до журналістів: "Закликаю всіх журналістів, як російських, так і українських, звернути увагу на цей кричущий випадок. Жодна революція не коштує людського життя. У наших силах чинити тиск на силові структури і добитися звільнення Компанійця з-під варти".

Зараз ви читаєте новину «Тіна Канделакі вимагає в української влади випустити із СІЗО учасника шоу "Найрозумніший"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути