пʼятниця, 24 серпня 2012 10:43

Тимошенко закликала українців піднятися на боротьбу

Тимошенко закликала українців піднятися на боротьбу
Юлія Тимошенко привітала українців з Днем Незалежності. Фото: ipress.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає українців до боротьби проти діючої влади. У своєму привітанні до Дня незалежності, яке розміщено на сайті Тимошенко, вона зазначила, що в українців "відбирають сподівання, намагаються згасити мрії, затоптати наш давно накреслений позитивний шлях".

"Я не хочу вірити і не буду, що у гордих українців гідність та чесність підмінені шлунком, а інтелект і мудрість ліквідовані пропагандою та мовним авантюризмом", - йдеться в привітанні.

Тимошенко нагадує, що герой роману "Шагренева шкіра", помер від чахотки, щойно висмоктавши зі свого талісману – шагреневої шкіри - всі життєві сили.

"Так, він став казково заможним, у нього з'явилося розкішне "межигір'я" та необмежені можливості, але за все це, що перепало таким ганебним шляхом, кожному треба платити важку ціну. Ми, як шагренева шкіра, зморщуємося, з нас висмоктують нашу національну енергію", - порівняла екс-прем'єр.

Вона закликає кожного зробити надзусилля, щоб не залишити Україну в біді диктатури.

"Піднімайтеся на боротьбу! Зараз ніхто, чуєте мене, ніхто - не має права на міжусобиці, протистояння, пристосуванство, "противсіхство", відсторонність!", - закликає Тимошенко.

"І не має значення, яку форму своєї власної боротьби обере кожен з вас. Просто дійте самостійно або з командою, відкритими або конфіденційними способами. Тільки дійте!", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко закликала українців піднятися на боротьбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

98

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути