Ексклюзиви
пʼятниця, 25 листопада 2011 14:32

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Тимошенко з неслухняними ногами і ковдрою на голові по лікарні тягнули два амбали"

"Тимошенко з неслухняними ногами і ковдрою на голові по лікарні тягнули два амбали"

Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, коли її привезли на огляд до лікарні, зовсім не могла йти - ноги її не слухались.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат з фракції БЮТ Остап Семерак.

"Сьогодні мої друзі з Київської обласної лікарні N1, прізвища яких я не називаю із зрозумілих причин, трохи пролили мені світло на те, що там відбувалося 23 листопада", - написав нардеп.

За його словами, екс-прем'єра привезли на огляд близько шостої години ранку в новий корпус лікарні на вул. Пугачова. "Лікарів попередили про це ще з вечора. Але всьому іншому персоналу нічого не повідомляли - очевидно, боялися розголосу", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко обстежили у Київській обласній клінічній лікарні

"А далі - жах! Юля зовсім не могла йти - ноги її не слухались. Але по коридорах лікарні її не везли на каталці, а тягли під руки два амбали. А на голову їй накинули якийсь плащ або ковдру. Мабуть, ці кати боялися, щоб її не впізнали люди", - зазначив Семерак.

"Це патологічний садизм НКВД-шного або фашистського зразка. Про це повинен знати увесь цивілізований світ", - заявив політик.

Нагадаємо, в середу Тимошенко обстежили в Київській обласній клінічній лікарні, де було проведено додаткове інструментальне обстеження (магнітно-резонансна томографія, рентген, сонографія) стану здоров'я екс-прем'єра. Комісія МОЗ за підсумками медобстеження призначила Тимошенко терапевтичне лікування.

Захист Тимошенко заявив, що не довіряє результатам обстеження.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко з неслухняними ногами і ковдрою на голові по лікарні тягнули два амбали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути