пʼятниця, 18 жовтня 2013 23:16

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко навряд чи помилують — прогноз

Тимошенко навряд чи помилують — прогноз
Вадим Карасьов. Фото: ua.golos.ua

Опозиційним партіям порадили змиритися із тим, що президент Віктор Янукович не помилує екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко.

Зокрема, про це в ефірі телеканалу Інтер заявив політолог Вадим Карасьов, коментуючи тему євроінтеграції України та лікування Тимошенко за кордоном.

За словами експерта, опозиції варто поки що змиритися з нинішнім станом справ навколо лідера "Батьківщини", тому що "Юлію Тимошенко навряд чи помилують".

Разом з тим, Карасьов підкреслив, що у майбутньому загалом "необхідно вимагати справедливого рішення у питанні Тимошенко".

Він також наголосив, що політичні сили, які перешкоджають зближенню України та Євросоюзу, приречені на політичне небуття.

"Політики і партії, які будуть саботувати євроінтеграційні процеси, не мають майбутнього, бо вони йдуть проти волі народу", - заявив політолог.

За його словами, більшість українських політиків і так живуть в Європі, а от прості громадяни України поки що далекі від ЄС.

Нагадаємо, у Верховній Раді України зареєстрований законопроект № 3444 "Про внесення змін до Кримінально-виконавчого та Кримінально-процесуального кодексів України щодо правового регулювання лікування засуджених за кордоном", який покликаний допомогти Тимошенко поїхати на лікування до Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко навряд чи помилують — прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути