субота, 06 березня 2010 08:17

Тимошенко розповіла, як "виносила малу дитину з полум"я"

Тимошенко розповіла, як "виносила малу дитину з полум"я"

Колишній прем"єр-міністр Юлія Тимошенко назвала неправдивою інформацію народного депутата від Партії регіонів Миколи Азарова про негативні підсумки роботи її уряду.

Про це вона сказала напередодні ввечері в ефірі Шустер Live.

"Ми проаналізували виступ Азарова і знайшли у ньому 113 випадків неправди. Дивно було б, якби інша команда почала хвалити опозицію або попередній уряд. Тому нема нічого дивного у словах Азарова, перекручених цифрах і фактах", - сказала Тимошенко.

Вона вважає, що її Кабмін успішно вивів країну з кризи.

"Ми Україну, як малу дитину, у кризу на руках винесли з такого полум"я, яке могло знищити країну так, як інші держави. І винесли з честю, поставили на ноги і дали новий шлях", - наголосила екс-прем"єр.

Тимошенко також підкреслила, що під час кризи для неї було важливим не дати послабити незалежність держави, тому що пропозиції йшли з усіх сторін несумісні з її зміцненням.

"Вони були різні: розхитували стратегічні об"єкти економіки, треба було здавати консорціуми газотранспортні. За це ми могли отримати достатньо велику кількість грошей. Проте національні інтереси не здаються", - зазначила колишня глава уряду.

Тимошенко додала, що країна стоїть, працює, виплачуються соцвиплати, відбуваються всі і зовнішні, і внутрішні розрахунки.

Перед відставкою Тимошенко 3 березня Азаров сказав, що роки правління Тимошенко увійдуть в історію, як "роки унікального провалу в усіх сферах життя".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла, як "виносила малу дитину з полум"я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

139

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути