пʼятниця, 08 березня 2013 15:58

Тимошенко вітали із 8 березня кульками та кованими трояндами
22

Фото: Фото з Facebook Миколи Даневича

Опівдні до харківської лікарні "Укрзалізниці" під'їжджає кортеж автомобілів. Із вікон – прапори "Бітьківщини".

- Юлі волю! – під'їжджають до імпровізованої сцени. – Ми з Сум.  П'ятнадцятьма власними машинами – взяли і приїхали сюди. Дивно, але ДАІшники навіть не спиняли.

- Юля, ми з тобою! Ось зараз лунатиме улюблена пісня Юлії Володимирівни "Рідна мати моя!" - каже в мікрофон Микола Пахнін. – Вся Україна тут і вітає свою лідерку!

Жінки тримають у руках плакати. На них – Юлія Тимошенко із білими квітами.

Володимир Косов, із Кіровограда приніс ковану троянду за гратами.

- Наш зварщик таке зробив. Ця троянда не зав'яне. Ми передамо для Тимошенко, щоб скоріше вибиралася з-за грат. – каже Володимир Косов.

-  Вона нас чула, вона махала нам, - якусь газетку виставляла у вікно, на ній серце було намальоване, - каже прихильниця Віра Курпіта. – У Юлі забрали телевізор, вона тепер без новин, коли забрали у Власенка мандат, ми їй про це кричали з землі.

- Вона й зараз нас чула, але її як раз коли почався мітинг забрали на процедури, - пояснює Віра з Кіровограду.

-  А ми нашу славну Україну розвеселимо, - співають біля мікрофона повстанські пісні.

Нардепи принесли до залізних воріт лікарні величезне червоне серце з паперу. Прив'язали до повітряних кульок. Відпустили. Величезне серце пропливло як раз повз вікна на 9 поверсі, де знаходиться палата Тимошенко.

Дев'ятеро депутатів із букетами тюльпанів та троянд піднялися на дев'ятий поверх лікарні.

-  Ми без скандалу. – підходить до охоронців БЮТівець Арсен Аваков із оберемком білих троянд. – Просто передайте ці квіти Юлії Володимирівні.

- Неможна. Несіть до колонії, а звідти передадуть, - відповідає голос з-за грат.

-  Сьогодні ж вихідний, і  в колонії ніхто передач не приймає, - пояснюють депутати.

-  Нам все одно, - кажуть міліціонери.

Квіти вирішили лишити прямо на східцях і вийшли до людей.

-   Ми навіть дружин своїх кинули в свято самих вдома. Сюди приїхали привітати нашого лідера. Ситуація така, що ми рятуємо країну. Інакше не буває. А потім поїдемо до своїх жінок, будемо вітати своїх чарівних і коханих. Вона не одна, вона відчуває, що вся країна сьогодні з нею! І ми цей режим подолаємо! Зі святом, Юлія Володимирівна! - каже нардеп Валерій Головко.

Сумська "Батьківщина" повісила на воротах лікарні величезний плакат із листами до Тимошенко.

-   Дивіться, навіть дітки малювали. Ось – Юля у вигляді принцеси. А це – квіточки для неї малювала шестирічна Леся, - каже голова Сумської "Батьківщини" Олександр Лисенко. – Загалом ми привезли більше тисячі листів з Сумщини. Вже й інші регіони, дивлячись на нас, почали від людей збирати для Юлі кореспонденцію. Дуже сподіваюся, що тюремники передадуть це Юлі в понеділок.

Вперше до Харкова приїхали й соратники Юлії Тимошенко – екс-керівник апарату Кабміну Михайло Левинський та Леонід Каліберда.

- Ми її не забуваємо. Ми хочемо, щоб Єдині енергетичні системи України відмили від того бруду, який наліпили на неї, - каже соратник Тимошенко по "Єдиних енергетичних системах" Леонід  Кіліберда.

- Ніхто Юлю не забуває. Її неможливо забути. Бо вона особлива людина, - каже Михайло Левинський. – І зараз я їй передаю – тримайтеся, Юлія Володимирівна, ми дуже-дуже сподіваємося, що скоро все в державі буде гаразд і що цією державою будете керувати ви, а не хтось інший.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вітали із 8 березня кульками та кованими трояндами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

299

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути