середа, 29 травня 2013 19:55

Тимошенко підтримує рішення Об'єднаної опозиції щодо єдиного кандидата

Тимошенко підтримує рішення Об'єднаної опозиції щодо єдиного кандидата
Юлія Тимошенко Фото: reuters.con=m

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко підтримує рішення Об'єднаної опозиції не висувати єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах 2015 року в першому турі. Про це вона написала у своєму матеріалі "День Європи", написаному спеціально для LB.ua.

При цьому, лідер опозиції назвала ініціативу висунення єдиного кандидата в першому турі, про що неодноразово заявлялося раніше, "вкрай шкідливою для перемоги".

"Ми вже один раз вибрали єдиного кандидата, внесли його на руках до кабінету Президента України, і що їх цього вийшло? Всі в курсі ... У нас сильні гідні кандидати від опозиції і кожен з них зобов'язаний пройти народний праймеріз у першому турі президентських виборів. Нехай українці оберуть найдостойнішого кандидата і візьмуть відповідальність за свій вибір", - написала Тимошенко.

Екс-прем'єр зазначила, що тема "єдиного кандидата" нав'язується в інформаційному просторі, щоб, "граючи на амбіціях опозиційних лідерів і включаючи вбивчі суми фінансових ресурсів, Клюєви, Льовочкіни, Фірташи і "веселі чемоданчики" так кілька днів до початку виборів провалили нову "каневкову четвірку" і пояснили народу всю безпорадність, нікчемність, дурість всіх опозиціонерів".

Опозиційні лідери, за словами Тимошенко, зможуть максимально мобілізувати українців проти Сім'ї в першому турі виборів.

"Таку мобілізацію набагато краще проведуть кілька потужних команд справжніх кандидатів у президенти України від опозиції, аніж одна команда. Якщо висунути одного кандидата в першому турі, інші працюватимуть на одну соту частину своєї сили", - акцентувала екс-прем'єр.

При цьому вона зазначила, що дуже важливо, щоб лідери опозиції вже сьогодні підписали меморандум про відсутність боротьби між собою в першому турі і одностайної підтримки опозиціонера в другому турі, який виграв.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко підтримує рішення Об'єднаної опозиції щодо єдиного кандидата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути