середа, 24 лютого 2010 11:26

Тимошенко передали від Литвина: Засідання Ради не буде!

Тимошенко передали від Литвина: Засідання Ради не буде!

Позачергове засідання парламенту в середу не буде скликано.

Як повідомила прес-секретар голови Верховної Ради України Володимира Литвина Ольга Чорна, в середу депутати фракції БЮТ передали спікерові підписи, необхідні для скликання позачергового засідання парламенту (таких підписів згідно з регламентом повинно бути не менше 150).

Разом з тим, за словами Чорної, регламентні норми не вимагають скликання позачергового засідання того ж дня, коли керівництву парламенту надходить така ініціатива.

Відповідно до регламенту, керівництву парламенту дається три дні для скликання позачергового засідання парламенту, якщо його ініціюють не менше 150 народних депутатів.

Раніше прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що Верховна Рада України в середу може розглянути питання про вотум недовіри діючому Кабінету міністрів.

"У фракції БЮТ було зібрано 150 підписів депутатів для того, щоб саме сьогодні, в середу, розглянути питання про вотум довіри або недовір"я уряду", - сказала вона.

23 лютого голова Верховної Ради України Володимир Литвин вже заявляв, що позачергове засідання парламенту в середу, 24 лютого, не відбудеться. Про це він сказав в інтерв"ю агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок, пояснюючи причини своєї відмови скликати таке засідання, ініційоване Блоком Юлії Тимошенко.

"Позачергового засідання Верховної Ради України 24 лютого не буде", - сказав він.

Литвин підкреслив, що парламент повинен "демонструвати стабільність і передбаченість, а не бути вмонтованим в систему реалізації сценаріїв тієї або іншої політичної сили", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко передали від Литвина: Засідання Ради не буде!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути