вівторок, 18 серпня 2009 09:21

Тимошенко не поїде на авіасалон до Москви

Тимошенко не поїде на авіасалон до Москви

Українську делегацію на авіасалоні "МАКС-2009" очолить міністр промполітики Володимир Новицький, а не прем"єр Юлія Тимошенко.

Прес-служба Мінпромполітики нагадала, що авіасалон проходитиме у місті Жуковський під Москвою.

У повідомленні зазначається, що у авіасалоні візьмуть участь, зокрема, такі українські підприємства як "АНТК ім. Антонова", "Авіант", "Мотор Січ" та інші.

Також на виставці будуть представлені спільні проекти "АНТК ім. Антонова" та ВАТ "Вороніжське авіабудівне об"єднання" - літаки Ан-70, Ан-148 та ін.

Крім базового варіанту Ан-148, призначеного для перевезення 68-85 пасажирів, на виставці будуть представлені проекти 99-місного літака Ан-158 і лайнера високого комфорту Ан-168.

В ході авіасалону заплановані зустрічі і переговори, направлені на відновлення серійного виробництва модернізованого варіанту важкого транспортного літака Ан-124-100 "Руслан".

Всього у авіасалоні візьме участь 221 іноземна компанія і 436 російських організацій. Російські учасники представлять 1449 експонатів продукції військового призначення, з них 470 натурних зразків, зокрема 23 бойових літака, 10 одиниць вертолітної техніки різного призначення, 14 систем ППО.

Іноземна продукція розміщуватиметься на стендах компанії з 29 держав, зокрема Великої Британії, США, Індії, Ірану, Ізраїлю, ОАЕ.

Салон планує відвідати 158 офіційних делегацій військових, дипломатичних відомств, а також промислових компаній з 108 держав.

Безпеку і правопорядок на авіасалоні забезпечуватимуть до 3,5 тис. співробітників міністерства внутрішніх справ РФ, бійців ОМОНу і військовослужбовців Внутрішніх військ, повідомив раніше заступник міністра внутрішніх справ Росії Микола Овчинніков. Також, за його словами, "будуть задіяні такі служби, як ФСБ, МНС тощо".

Нагадаємо, раніше російська газета "Комерсант" повідомляла, що Тимошенко планує поїхати до Москви на авіасалон МАКС.

За матеріалами: Українська правда, Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не поїде на авіасалон до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути