вівторок, 27 вересня 2011 19:00

Тимошенко хочуть кинути за ґрати на сім років

Тимошенко хочуть кинути за ґрати на сім років

Прокурор Лілія Фролова просить суд визнати колишнього прем'єр-міністра, підсудну Юлію Тимошенко винною і дати їй сім років позбавлення волі, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Зокрема, Фролова зазначила, що захист Тимошенко обрав політичну форму захисту, і що неодноразові порушення порядку у залі суду підсудною спрямовані на унеможливлення розгляду справи.

"Така поведінка підсудної та її захисту розглядається обвинуваченням, як намагання уникнути покарання", - сказала Фролова.

У свою чергу Тимошенко зауважила: "Це не прокуратура, а дешева піар-агенція. Вони ж не говорять по суті".

Депутати підтримали її, вигукуючи: "Ганьба".

"Пом'якшувальних чи обтяжуючих обставин суд не виявив. Злочин, який інкримінується Тимошенко, належить до категорії тяжких. Відповідно, просимо суд визнати Тимошенко винною і призначити їй покарання у вигляді семи років позбавлення волі із забороною права обіймати державні посади три роки", - заявила Фролова.

Також обвинувачення просить сплати сторону Тимошенко за судові витрати 10 тис. 434 грн. За його даними, у наслідок підписання газових угод Тимошенко "Нафтогаз" поніс збитки у розмірі 1 млрд. 516 млн. грн.

Слід також зазначити, що суддя Кірєєв видалив Зоряна Шкіряка за порушення ним порядку до завершення розгляду судової справи.

У суді оголошено перерву до завтра до 9:30.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хочуть кинути за ґрати на сім років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути