четвер, 24 червня 2010 09:10

Тимошенко: Азаров заговорив словами Сталіна

Тимошенко: Азаров заговорив словами Сталіна

Лідер БЮТ, екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що чинний прем'єр-міністр Микола Азаров, говорячи про те, що "жити стало веселіше", процитувала вислів Йосипа Сталіна. Тимошенко назвала це ознакою повернення до радянської політичної риторики.

"Ви знаєте, що сто днів свого перебування на прем'єрській посаді Азаров завершив цитатою "Жити стало краще, жити стало веселіше". Я думаю, що цю цитату дуже добре пам'ятають зі сталінських часів. Та це не лише за стилем, а й за духом йде відкат від нормального розвитку країни", - заявила Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції в Миколаєві, повідомляється на її офіційному сайті.

Зокрема, Тимошенко підкреслила, що сьогоднішній "тиск на засоби масової інформації призводить до повернення радянських методів пропаганди".

"Коли немає свободи слова, то це є поверненням до радянщини, коли відбувалося те, що країну просто зіштовхували в економічну і політичну прірву, а всі канали телебачення і газети говорили про те, що це - найкращий розвиток подій і те, що сьогодні є щастям для народу", - сказала екс-голова Кабміну.

Нагадаємо, вчора під час зустрічі з представниками регіональних ЗМІ за підсумками 100 днів роботи уряду Микола Азаров заявив, що в Україні життя стало стабільнішим, а, кажучи про те, що в травні вперше за останні роки кризи "у нас збільшився на 1,5% товарообіг", зазначив: "Жити стало веселіше, жити стало краще. Це тішить".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Азаров заговорив словами Сталіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути