Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2011 13:46

Тігіпку розказали, де взяти гроші на пенсії

Тігіпку розказали, де взяти гроші на пенсії

Віце-прем'єр з питань соціальної політики Сергій Тігіпко маніпулює свідомістю громадян.

Так Gazeta.ua "бютівець" Володимир Бондаренко прокоментував заяву Тігіпка про те, що законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо запровадження податку на багатство" додатково дасть у бюджет 800 мільйонів гривень.

"Це приблизно та сума, яку Тігіпко не заплатив до державного бюджету при продажі свого банку через офшори.  Він добре знає, де пропадають гроші з українського бюджету. Шукає їх не там, створюючи ситуацію й орієнтуючись на надзвичайне бідне населення, яке не інформують, куди зникають гроші, а розказують казки про багатих. Наприклад, хто купив машину. Таким чином понижують рівень стандартів життя українців. Не треба доводити ситуацію до того, що знову почнемо ловити "відьом" серед тих, хто назбирав гроші собі на автомобіль. Це вже було", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко збільшить податки для багатих, а бідні платитимуть менше

За словами депутата, Тігіпко мав би думати, яким чином перекрити канал витікання грошей через Кіпр та ще декілька інших офшорних зон. "Він повинен звернути увагу на те, що основні базові галузі не дають прибутку державі. Подивитися на фірми, які сьогодні під контролем нашого уряду безакцизно ввозять сюди пальне і таке інше, крадучи щорічно з бюджету близько трьох мільярдів гривень. Це джерела, які могли б перекрити всі пошуки Тігіпком грошей", - зауважив Бондаренко.

Політик наголосив, що Верховна Рада вже намагалася прийняти податок на багатство, але їй не вистачило голосів.

Нагадаємо,  віце-прем'єр з питань соціальної політики Сергій Тігіпко заявив, що Мінекономіки розробило законопроект про запровадження податку на багатство, який додатково дасть держбюджету близько 800 мільйонів гривень щорічно, які будуть направлені на виплати пенсій.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпку розказали, де взяти гроші на пенсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути