Ексклюзиви
четвер, 16 лютого 2012 18:37

Тернопільські "регіонали" скаржаться Пшонці: "Свобода" не кличе їх деребанити майно міста

Тернопільські "регіонали" скаржаться Пшонці: "Свобода" не кличе їх деребанити майно міста

Голова фракції Партії Регіонів в Тернопільській міськраді Василь Лукін написав листа Генпрокурору України, звинувачуючи керівництво міськради в порушенні депутатських прав.

На засіданні сесії "регіонал" заявив, що його не кличуть на засідання депутатської комісії, де, за його словами, відбувається дерибан комунального майна.

"Минулої сесії вже були претензії від членів комісій, що їх не кличуть на засідання комісій. Тоді ви казали, що депутати просто трубки не беруть. Цього ж разу такий випадок стався зі мною. Відповідно, я написав листа в Генпрокуратуру, аби вони з?ясували, чи дійсно телефонували до нас з міськради, і чи є на то докази. Чи то вам брешуть працівники, а ви брешете депутатам", — заявив Лукін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопіль за 700 тисяч відкупився від чергової сміттєвої кризи

"Регіонал" закликав не розглядати всі питання сесії, підписані комісією з питань контролю за використанням комунального майна.

"Я підозрюю, що рішення комісії підтасовані. Чи був там кворум? Чи дійсні підписи голови і секретаря. Я вимагатиму в прокуратури проведення експертизи всіх підписів, які ставились на рішеннях комісії", — додав Лукін.

За словами Василя Лукіна, керівництво міськради порушує права депутатів ще й тим, що роздає проекти рішень в останній момент.

"І якщо для "свободівців" це неважливо, бо вони тут займаються тільки тим, що кнопки тиснуть, то для тих, хто хоче працювати добросовісно, це проблема", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не привітав Тернопіль з 470-річним ювілеєм

Голова міськради не став коментувати закиди Василя Лукіна і не поставив на голосування його прохання зняти всі питання, затвердженні його комісією.

Пізніше голова міської ради зазначив, що заяви "регіоналів" – це намагання зірвати засідання сесії.

Як відомо, в Тернопільській міській раді фракція ВО "Свобода" має абсолютну більшість. Її представники очолюють всі ключові депутатські комісії.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільські "регіонали" скаржаться Пшонці: "Свобода" не кличе їх деребанити майно міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути