вівторок, 28 січня 2014 18:59

Тепер логічним кроком була б відставка Януковича - Кличко

Тепер логічним кроком була б відставка Януковича - Кличко
Фото: lenta-ua.net
Відставка Президента Януковича була б логічним кроком у ситуації, яка склалася.

Про це заявив лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко* у коментарі журналістам в кулуарах Верховної Ради, повідомляє прес-служба партії "УДАР".

"Відставка уряду Азарова повинна була відбутися майже два місяці тому. Це час втратили і температура в суспільстві набагато підвищилась. Тепер логічним кроком була б відставка Януковича"*, - сказав Кличко.

Він також зазначив, що сьогодні також важливе питання - це амністія і звільнення всіх затриманих демонстрантів, які стали жертвами терору чинної влади.

"Майдан - це протест проти влади, проти існуючої несправедливості і корупції. Ми бачимо, як сьогодні зрослися влада і кримінал. Ми бачимо "титушек", яких покриває міліція. Людям, які вийшли на протест, потрібні гарантії, що ситуація зміниться. "Майдан " розійдеться тільки тоді, коли влада виконає вимоги суспільства, а сьогодні це - повне перезавантаження влади в Україні", - підкреслив Кличко.
Зараз ви читаєте новину «Тепер логічним кроком була б відставка Януковича - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути