субота, 24 листопада 2012 17:02

Спецтема: 81-і роковини Голодомору 1932-1933 років

Тема Голодомору має на меті посварити братні народи - комуніст

Тема Голодомору має на меті посварити братні народи - комуніст
Олександр Комнацький. Фото: kpu.ua

Тема так званого Голодомору в Україні, яка активно нав'язується політиками і засобами масової інформації, є тільки способом відвернути народ від сучасного "голодомору", а також має на меті посварити братні народи.

Таку заяву зробив перший секретар Київського міськкому КПУ Олександр Комнацький, повідомляє прес-служба Київського МК КПУ.

"Неврожайні роки 30-х, спільне горе Радянської держави, підносять новому поколінню як геноцид українців", - зазначив він.

"80-річчя Голодомору - це дійсно привід задуматися про цілеспрямоване знищення українців в XXI столітті. По-іншому цілий ряд антинародних законів назвати дійсно не можна, - переконаний комуніст. - Капіталу не вигідна велика кількість пенсіонерів та пільговиків, яких він змушений забезпечувати. Пенсійна реформа, тотальна приватизація держмайна, безробіття - усе це кроки до послідовного знищення українського населення олігархічним режимом".

За словами Кромнацького, переписування історії - старий, перевірений спосіб у науці пропаганди.

"Народ України, молоде покоління повинні знати правду про сучасний геноцид, щоб не допустити його подальшого розвитку в державному масштабі", - додав комуніст.

Як відомо, 24 листопада вся країна вшановує пам'ять жертв Голодомору-геноциду українського народу 1932-1933 років. У Києві і обласних центрах провели жалобні заходи до цього дня. О 16.00 українці запалили у своїх вікнах свічки пам'яті.

Зараз ви читаєте новину «Тема Голодомору має на меті посварити братні народи - комуніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

113

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути