неділя, 03 березня 2013 13:39

"Свобода" заявила про порушення на довиборах до Закарпатської облради

"Свобода" заявила про порушення на довиборах до Закарпатської облради
Фото: kontrakty.ua

Закарпатська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" зафіксувала перші порушення виборчого процесу на проміжних виборах до обласної ради, які проходять 3 березня на п'яти округах.

"Перші порушення зафіксовані на дільницях у Мукачівському районі (виборчий округ № 36). Як повідомили спостерігачі, в селі Позняковци на дільниці члени комісії видають бюлетені без пред'явлення паспорта громадянина України, що є прямим порушенням виборчого законодавства. На багатьох ділянках ... відсутні інформаційні плакати про єдиного кандидата від опозиції - свободівців Олега Куцина. Також в селі Павшино спостерігачі виявили організовану "карусель" на користь провладного кандидата ", - йдеться в повідомленні прес-служби Закарпатської облогранізації" Свободи ", опублікованій на офіційному сайті партії.

Крім того, біля виборчої дільниці в с.Осій Іршавського району спостерігачі "спіймали на гарячому" сільського голову, який агітував за провладного кандидата, при цьому голова комісії Ольга Бандурович відмовилася зареєструвати акт порушення, повідомляє прес-служба "Свободи".

Також в партії заявляють, що майже всім спостерігачам від ВО "Свобода" у 5-му виборчому окрузі (м.Мукачево) відмовили в реєстрації, про що раніше повідомив кандидат від "Свободи" в цьому окрузі Степан Дербай.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" заявила про порушення на довиборах до Закарпатської облради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути