Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2012 07:49

"Свобода" б'є на сполох: крадуть перемогу на окрузі в Києві

"Свобода" б'є на сполох: крадуть перемогу на окрузі в Києві

Влада краде мандат 223-го виборчого округу. Голова окружної комісії цього округу вписав в електронну базу виборів вигадані цифри, замість скріплених мокрою печаткою на протоколі, змінивши цим переможця округу.

Про це сайту gazeta.ua повідомив Остап Мазур - довірена особа кандидата по 223 київському округу від ВО "Свобода" Юрія Левченка.

За його словами, на ОВК прийшли протоколи з підсумками підрахунків на виборчих дільницях, згідно з якими найбільше голосів виборців отримує "свободівець" Юрій Левченко. Однак голова окружної виборчої комісії 223-го округу Юрій Литвишко вніс до електронної бази виборів зовсім інші дані, внаслідок яких першість отримує безпартійний кандидат Віктор Пилипишин.

"Він просто дві сотні голосів приписав Пилипишину, внаслідок чого той виходить на перше місце. Цей голова представляє партію "Братство", є чутки, що він - людина Пилипишина, його за два тижні до виборів поставили", - розповідає Остап Мазур.

За словами хлопця, вже складано протоколи про порушення. Зараз партія "Свобода" закликає всіх поширювати цю новину. Крім того партійці з'ясовують, чи не так само "переносять" дані з протоколів на інших округах.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" б'є на сполох: крадуть перемогу на окрузі в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

153

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути