Ексклюзиви
пʼятниця, 03 березня 2017 13:49

"Справа Онищенка розвалюється, тому до неї прив'язали ДФС" – Насіров раніше спрогнозував дії НАБУ

"Справа Онищенка розвалюється, тому до неї прив'язали ДФС" – Насіров раніше спрогнозував дії НАБУ
Фото: Facenews.ua

Справа депутата-втікача Олександра Онищенка розвалюється і тому детективи НАБУ шукають можливості врятувати свою репутацію за рахунок ДФС.

Про це заявив Голова ДФС Роман Насіров в інтерв'ю "Обозревателю" напередодні вручення підозри 2 березня.

Так, очільник Державної фіскальної служби Роман Насіров ще кілька днів тому спрогнозував дії Національного антикорупційного бюро щодо ДФС.

"Детективи зупинилися, у них розвалюється справа щодо компаній, пов'язаних з Онищенком. За інформацією, яка відома на сьогоднішній момент, щоб якось врятувати справу, до неї "прив'язали" ДФС... Робиться все для інформаційного вкидання: мовляв, ця справа триває, в ній є нові елементи, підозрювані. Але ці хитрощі не витримують жодної критики", – резюмував Насіров.

На запитання журналістів про готовність НАБУ пред'явити підозру з приводу розстрочок зі сплати податків для фірм, пов'язаних з Онищенком, Насіров відповів таке: "За моєю інформацією, це насправді так і є. Навіть більше скажу: я був на допитах".

Нагадаємо, вночі 2-го березня, напередодні дня народження Романа Насірова, Національне антикорупційне бюро вручило госпіталізованому з інфарктом голові ДФС повідомлення про підозру. За інформацією лікарів, у цей момент він перебував без свідомості.

Зараз ви читаєте новину «"Справа Онищенка розвалюється, тому до неї прив'язали ДФС" – Насіров раніше спрогнозував дії НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути