середа, 17 вересня 2014 13:47

Співробітники ФСБ прийшли опечатувати будівлю Меджліс

Співробітники ФСБ прийшли опечатувати будівлю Меджліс
Фото: http://ru.krymr.com/

У будівлю Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі прийшли представники ФСБ і судові пристави. Вони зачитують судову постанову голові благодійної організації - "Фонд" Крим" Різе Шевкієву і готуються опечатувати майно.

Про це сайту Крим.Реаліі повідомив керівник секретаріату Меджлісу Дилявер Акієв.

"Швидше за все, будуть опечатувати майно, що належить "Фонду "Крим". Більш докладної інформації поки немає. Представники ФСБ і судові пристави, їх дуже багато, вони знаходяться в його кабінеті і все фіксують", - розповів Акієв.

За його інформацією, як і під час обшуку 16 вересня, в будівлю Меджлісу нікого не впускають і не випускають. Акієв також повідомив, що Шевкієву стало погано, йому викликали "швидку".

Меджліс кримськотатарського народу знаходиться в будівлю, яка належить "Фонду" Крим".

Вранці 16 вересня, з обшуком прийшли в квартиру члена Меджлісу кримськотатарського народу Ескендера Барієва, у якого вилучили комп'ютерну техніку. Ще один обшук відбувся у будинку голови Білогірського регіонального Меджлісу Мустафи Асаба.

Після цього будівлю Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі оточили автоматники, а всередині також почали проводити обшук.

У МВС і Слідчому комітеті Криму від коментарів відмовилися.

Представники Меджлісу розцінюють те, що відбувається, як "залякування соціально активних людей, як елемент психологічного впливу".

Зараз ви читаєте новину «Співробітники ФСБ прийшли опечатувати будівлю Меджліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути