пʼятниця, 10 квітня 2015 09:31

Шокіна сьогодні чекають у Раді

Шокіна сьогодні чекають у Раді
Фото: http://www.radiosvoboda.org/

10 квітня очікується участь у засіданні Верховної Ради генерального прокурора Віктора Шокіна. Планується, що він доповість у справі щодо звинувачень екс-голови Держфінінспекції Миколи Гордієнка на адресу уряду.

Цього від Генпрокурора вимагають нардепи з "Народного фронту".

У свою чергу Кабмін підтримав пропозицію фракції "НФ": "Ми вважаємо, що оскільки справа набула великого резонансу, у п'ятницю генеральний прокурор України повинен надати інформацію по цих питаннях у Верховній Раді України, і уряд готовий долучитись до будь-яких додаткових пояснень у справі, яка набуває резонансу і понад усе має політичне забарвлення, спрямоване на розвал теперішньої правлячої коаліції", - сказав, зокрема,  віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко.

Також сьогодні у Верховній Раді під час години запитань до уряду в п'ятницю планують заслухати інформацію щодо формування тарифів на енергоносії для населення та відповідну інформацію Національної комісії регулювання електроенергетики. Про це йдеться у порядку денному пленарного засідання.

Окрім того у порядку денному пропонується проект постанови про проведення парламентських слухань щодо військово-медичної доктрини України.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Шокіна сьогодні чекають у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути