субота, 28 лютого 2015 02:57

Шокін запевнив, що санкції ЄС з Януковича і Ко зняті не будуть

Шокін запевнив, що санкції ЄС з Януковича і Ко зняті не будуть
intvua.com

Євросоюз не зміме санкції з Віктора Янукочича та його оточення, тому що протягом місяця підозри по економічним злочинам будуть оголошені всім висопосадовцям минулої влади з цього списку. Про це сьогодні в ефірі "5 Каналу" запевнив генеральний прокурор України Віктор Шокін, передає УНН.

Він нагадав, що ще генпрокурор Олег Махніцький звернувся до Євросоюзу стосовно введення санкцій на високопосадовців минулої влади, і навесні минулого року в ЄС прийняли рішення про введення санкцій стосовно 22 осіб, включно з Віктором Януковичем.

Шокін розповів, що Євросоюз має умову, щоб злочини були обов'язково економічні: немає економічного злочину – немає санкцій.

"Сьогодні по п'ятнадцяти особам уже є підозри по економічним злочинам. За місяць, можливо, менше, і іншим особам цього списку будуть оголошені підозри по економічним злочинам. Таким чином ми не знімемо санкцій з цих високопосадовців", - запевнив генпрокурор.

Зараз ви читаєте новину «Шокін запевнив, що санкції ЄС з Януковича і Ко зняті не будуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути