Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2012 22:10

Сьогодні вся країна перебуває в стані стресу, і цей стрес - рукотворний - Сенченко

Сьогодні вся країна перебуває в стані стресу, і цей стрес - рукотворний - Сенченко
Сенченко зазначив, що Україні зараз слід подолати весь негатив, який накопичився за 20 років незалежності. Фото: tymoshenko.ua

Щоб поліпшити економічний стан, Україні слід подолати відставання останніх 20 років.

Про це на круглому столі з обговорення економічного блоку проекту Програми Об'єднаної опозиції сказав народний депутат Андрій Сенченко.

"Перше завдання - як забезпечити економічне зростання, при цьому оптимізувати податкове навантаження на громадянина. Як зробити так, щоб кошти пішли за призначенням, а не розкрадалися. Весь цей комплекс базується на тому, що необхідно повернути країну на демократичний шлях розвитку", - вважає нардеп.

Сенченко зазначив, що Україні зараз слід подолати весь негатив, який накопичився за 20 років незалежності.

"Якщо говорити про стимулювання економічного зростання, то ми розуміємо, що нам необхідно подолати те відставання, яке було в останні 20 років. Тобто, всі ті проблеми пострадянської економіки зараз, через 20 років, як і раніше, актуальні для України. Ті проблеми, які пов'язані зі світовою економічною кризою, і ті проблеми, які з'явилися в Україні за останні 2 роки", - уточнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція може отримати цілий бюджет країни, здолавши корупцію і монополію - Пишний

Депутат додав: "Головне, що відбулося - це фактично повна зміна ставлення влади до бізнесу. Сьогодні це призвело до того, що в стані стресу знаходяться всі абсолютно: і виробники, і споживачі, і наймані працівники і т. д. Вся країна перебуває в стані стресу і стрес цей рукотворний".

"Бютівець" окреслив основні пріоритети, якими повинна керуватися опозиція.

"Підвищення ділової активності, залучення інвестицій, зміцнення трудового потенціалу, підвищення рівня життя, розвиток фінансового ринку, нова бюджетна політика, певні галузеві пріоритети. На сьогодні важливе залучення не стільки великих іноземних інвесторів, скільки стратегічно важливо, щоб власні громадяни повірили в майбутнє країни і стали виступати в ролі інвесторів. По суті, це основні інвестори нашої країни", - підкреслив політик.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні вся країна перебуває в стані стресу, і цей стрес - рукотворний - Сенченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути