Ексклюзиви
понеділок, 10 серпня 2015 09:36

Сьогодні починають діяти розширені санкції США проти Росії

Сьогодні починають діяти розширені санкції США проти Росії

Розширені санкції, оголошені 30 липня США щодо громадян і компаній Росії і окупованих нею регіонів України, набудуть чинності 10 серпня.

Про це повідомляє міністерство фінансів США.

"Відділ контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів публікує імена іноземних громадян, власність яких і пов'язані з ними активи заблоковані відповідно до одного або більше наступних документів", - йдеться в бюлетені відділу контролю за іноземними активами Мінфіну США.

У документі уточнюється, що мова йде про розпорядження уряду 13660, 13661, 13685, а так само 13662. Датою публікації документа називається 10 серпня 2015.

Нагадаємо, 30 липня Міністерство фінансів США розширило список секторальних санкцій відносно РФ, включивши в нього ряд юридичних і фізичних осіб.

До переліку увійшли структури "Внєшеконобанка" і "Роснєфти", Управляюча компанія Російського фонду прямих інвестицій (РФПІ), корпорація розвитку Північного Кавказу, КК "Фонду розвитку Далекого Сходу і Байкальського регіону". Також під санкції потрапили Іжевський механічний завод і "Концерн Іжмаш", холдинг МАКО, Airfix Aviation, IPP Oil Products. Langvik Capital, SET Petrochemicals, Southeast Trading, Southeast Trading OY.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні починають діяти розширені санкції США проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути