четвер, 04 червня 2009 11:42

Угода між БЮТ і ПР вже підписана - Зарубінський

Угода між БЮТ і ПР вже підписана - Зарубінський
Коаліційна угода між Партією регіонів і БЮТ вже парафована, заявив заступник голови фракції Блоку Литвина Олег Зарубінський.

"Ще вчора з"явилася інформація, що угода між БЮТ і ПР вже підписана. І я думаю, що дійсно є велика вірогідність того, що така угода вже дійсно парафована", - сказав Зарубінський.

"Але що стосується підписання цього документа сьогодні вночі, як кажуть деякі депутати, то ми виступаємо проти цього. Ми виступаємо проти кулуарних, нічних підписань", - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, сьогодні вранці заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що створення коаліції між Партією регіонів і БЮТ можливе до вечора 4 червня.

Проте, народний депутат-бютівецьСергій Міщенко повідомив, що БЮТ остаточно погодить свою позицію щодо створення коаліції 5 червня в ході засідання фракції.

Тим часом, українські ЗМІ проінформували, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович на закритому засіданні фракції розповів однопартійцям про те, що переговори з БЮТ про створення коаліції підійшли до фінальної стадії.

Крім того, журналісти з"ясували, що інформація про зміст коаліційних домовленостей БЮТ і ПР, яка з"явилася в ЗМІ, повністю відповідає тексту угоди, яку мають в своєму розпорядженні тільки три людини, - Тимошенко, Янукович і Колесніков. Це, як відзначили ЗМІ, дало привід для звинувачень СБУ в крадіжці документа з комп"ютера прем"єра.

Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «Угода між БЮТ і ПР вже підписана - Зарубінський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути