Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2013 12:05

Соцопитування по виборах мера Києва: Кличко - 33%, Попов - 13,7%, Порошенко - 6,6%

У період із 9 по 12 лютого 2013 року Українська інформаційна служба провела власне дослідження громадської думки. Методом face-to-face інтерв'ю опитано 845 респондентів, що мешкають у місті Києві та мають право голосувати тут.

Згідно з результатами дослідження, на питання про готовність взяти участь у виборах до міської ради Києва та міського голови Києва 75,2% респондентів відповіли ствердно, 14,2% – що  не планують брати участі у виборах, 10,6% – ще не визначилися.

На питання про те, яку із політичних сил на виборах до міської ради Києва виборці схильні підтримати, якщо б вибори відбулися в середині лютого, відповіді респондентів, які планують взяти участь у голосуванні, розподілилися таким чином.

Автор: Фото: uis-ua.com
 

За інформацією соціологів, абсолютна більшість опитаних зовсім не знає або знає лише декількох депутатів зі складу чинної міської ради (31,6% та 54,9% відповідно). Знають майже всіх або знають більшість лише 13,5% опитаних.

На питання про те, кого із кандидатів на посаду київського міського голови виборці схильні підтримати, якщо б вибори відбулися у середині лютого, відповіді респондентів, які планують взяти участь у голосуванні, розподілилися так.

Автор: Фото: uis-ua.com
 

Водночас 59,4% опитаних вважають, що усі опозиційні сили повинні узгодити кандидата на посаду міського голови Києва, 23,5% – що цього робити не потрібно, ще 17,1% обрали варіант "важко сказати".

Відповіді на питання про те, кого із кандидатів мали б висунути опозиційні сили, серед тих, хто вважає таке узгодження необхідним, розподілилися таким чином.

Автор: Фото: uis-ua.com
 

Також опитані низько оцінили роботу чинної міської влади. Цілком незадоволені її роботою – 46,7% респондентів, скоріше незадоволені – 37,6%. Частково задоволені або цілком задоволені лише 13% та 2,6% відповідно.

Вибірка є репрезентативною за ознаками статі та віку. Теоретична похибка вибірки (із ймовірністю 0,95 та без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 3,37%.

Зараз ви читаєте новину «Соцопитування по виборах мера Києва: Кличко - 33%, Попов - 13,7%, Порошенко - 6,6%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути