вівторок, 26 травня 2015 15:00

ЗМІ показали американське "межигір'я опозиціонера" Мірошниченка
14

Екс-"регіонал", нардеп від "Опозиційного блоку" Юрій Мірошниченко у США володіє маєтком, купленим колись у голлівудського актора.

Про це повідомляє "Українська правда"

До 2013 року двоповерховий будинок і 35 соток землі у Каліфорнії за адресою 4546 White Oak AveEncino, CA 91316-3829 належали американському комедійному актору, зірці серіалу "2,5 людини" Райану Стайлзу і його дружині.

Маєток Стайлзів – це будинок на п'ять кімнат, гараж на чотири машини, сауна, кілька ванних кімнат. На сайті вказано, що оздоблення будинку зроблене із використанням дерева та каміння.

Бібліотека, більярд, французькі вікна, їдальня, велика кухня, два бари, каміни, парк, двір, де можна робити барбекю, басейн, SPА – зараз всім цим володіє Мірошниченко, який під час Майдану виправдовував диктаторські закони та дії самого Януковича.

У травні 2013 року маєток купила Валентина Кочура – матір Юрія Мірошниченка.

Оскільки будинок продавала кінозірка, інформація про це одразу з'явилася у місцевих ЗМІ, які вказали, що 66-річна мама нардепа придбала американську нерухомість за 3,1 мільйони доларів.

Однак Валентина Кочура дуже швидко позбавилась маєтку. Вже за місяць вона переоформила будинок на компанію Real Market Research Inc, яка належить дружині нардепа – Софії Мірошниченко.

На сторінці у соціальній мережі Linkedin Софія вказала, що є власником цієї компанії, та згідно з даними її сторінок у соціальних мережах, живе на дві країни – Україну і США.

Беззаперечним доказом того, що у будинку 4546 по вулиці White Oak досі мешкає родина Мірошниченків, стали фото з соціальних мереж Софії Мірошниченко.

Згідно з офіційною інформацією, що міститься на сайті Секретаря штату Каліфорнія, Real Market Research Inc є діючою кампанію, яка зареєстрована 31 липня 2012 року, їй присвоєний номер С3503967.

За номером телефону, який Софія вказала у своєму профілі Linkedin, пошук у "White pages" (інтернет-довідник – ред.) видає ім'я Юрія Мірошниченка.

Більш того, за вказаним номером телефону та прізвищем нардепа можна знайти ще один маєток у тій самій місцевості за адресою 3905 Lake Vista Ct Encino, CA 91316. В інтернет-довіднику вказується, що Мірошниченко є мешканцем цього будинку.

У лютому 2015 року елітний будинок Мірошниченка у Каліфорнії знову виставлений на продаж. Спочатку власники хотіли отримати 5 мільйонів доларів, однак на початку травня вирішили скинути зробити знижку і зараз готові позбавитись елітного маєтку за 4, 5 мільйони доларів.

Також видання нагадує, що за часів президентства Віктора Януковича його колишній представник у Раді Юрій Мірошниченко звів під Києвом елітний маєток, засипавши частину озера. Крім того, у США йому належить дім, куплений колись у голлівудського актора.

Мешканці дачного кооперативу "Арсеналець-6", що знаходиться по сусідству із селом Підгірці Київської області, досі у деталях пам'ятають кінець весни 2010 року.

На той час вони вже рік "воювали" проти свого нового елітного сусіда – "регіонала".

У 2009 році політик отримав дозвіл на будівництво будинку на березі Блакитного озера, поруч з яким знаходиться дачний кооператив.

Для того, щоб прискорити роботи на ділянці, Мірошниченку потрібно було приєднатися до газопроводу, що забезпечував газом сусідній дачний кооператив.

Мешканці намагалися зупинити цю операцію, але натикнулися на нечуваний спротив.

У роки президентства Януковича зведення котеджу велося майже стаханівськими темпами, за якими мешканці могли споглядати вже з іншого берега озера.

Замість пляжу там з'явився двоповерховий будинок, обсерваторія, гаражі і інші господарські будівлі. Ділянку між собою охрестили "малим Межигір'ям Мірошниченка".

Щоб легалізувати своє будівництво на березі водойми, у документах природнє Блакитне озеро назвали "штучно створеним кар'єром".

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ показали американське "межигір'я опозиціонера" Мірошниченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути