неділя, 31 березня 2013 15:22

Стеження за Яценюком в Чернівцях - це печерне дикунство - Балога

Стеження за Яценюком в Чернівцях - це печерне дикунство - Балога

Спецслужби продовжують стежити за політиками, грубо порушуючи закон. Про це на своїй сторінці в Facebook написав позафракційний народний депутат Віктор Балога.

"Не знаю, це чиясь самодіяльність або робота за вказівкою з київських кабінетів, але інцидент в Чернівцях - це печерне дикунство", - написав Балога, коментуючи інформацію про стеження за головою фракції "Батьківщина" Арсенієм Яценюком в Чернівцях в суботу , 30 березня.

"І вже не важливо, як це будуть коментувати силовики. Факт залишається фактом - в Україні грубо і зухвало стежать за політиками. І як не крути, в цьому провина саме спецслужб: і в разі, якщо стежать їх люди, і в разі, якщо це дозволяється робити комусь, хто не має відношення до правоохоронної системи ", - зазначив політик.

На його думку, в Україні даний інцидент буде "замовчати", а "цивілізованому світі засуджений". "І як після цього представників української влади будуть приймати в Європі, я, наприклад, не уявляю", - резюмував Балога.

Зараз ви читаєте новину «Стеження за Яценюком в Чернівцях - це печерне дикунство - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути