понеділок, 22 вересня 2014 15:08

Скандальна Бондаренко очолила медіахолдинг Курченка

Скандальна Бондаренко очолила медіахолдинг Курченка
Фото: gordonua.com

Главою наглядової ради "Українського медіахолдингу" (UMH) з 26 вересня 2014 призначена народний депутат Олена Бондаренко (фракція Партії регіонів). Про це повідомляє прес-служба холдингу

На цьому посту Бондаренко змінить Юрія Рівненського, який залишив УМХ у липні 2014 року.

Згідно з вимогами законодавства, одночасно Бондаренко складе повноваження депутата Верховної Ради України.

"Сьогодні всюди в світі в ЗМІ приходять люди з багатим політичним досвідом. Зростання суспільного інтересу до політики зумовило моє рішення, яке повинно надати нового імпульсу розвитку холдингу", - цитується в повідомленні власник холдингу Сергій Курченко.

Бондаренко закінчила Донецький державний університет і Донецьку державну академію управління, працювала на телебаченні, очолювала прес-службу Донецької облради. З 2006 року тричі обиралася народним депутатом України, працювала у Верховній Раді V, VI і VII скликань, є членом Національної спілки журналістів України і президентом Всеукраїнської асоціації виробників і постачальників контенту.

Нагадаємо, що 21 червня 2013 року 98% акцій "Українського медіахолдингу" придбано групою компаній Сергія Курченка ВЄТЕК.

UMH керує портфелем з понад 50 брендів. У портфель компанії входять такі бренди як: Forbes, Vogue, "Кореспондент", "Теленеделя", i.ua, bigmir.net, football.ua, "Ретро FM", "Наше радіо", Europa Plus, "Авторадіо", "аргументи і Факти", "Комсомольская правда" та інші.

Генеральна прокуратура України в березні поточного року оголосила Курченка в розшук.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна Бондаренко очолила медіахолдинг Курченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути