четвер, 25 лютого 2016 11:23

Сироїд розповіла, що пообіцяли три фракції Ради Штайнмаєру

Сироїд розповіла, що пообіцяли три фракції Ради Штайнмаєру
rada.gov.ua

На зустрічі з міністрами закордонних справ Німеччини і Франції представники трьох фракцій парламенту запевнили західних дипломатів у формуванні коаліції.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявила віце-спікер Оксана Сироїд.

"Три політичні сили (БПП,"Народний фронт" і Радикальна партія Ляшка, - ред.) заявили, що працюють над формуванням коаліції. І що вони мають відчуття, що цей процес буде успішним. Вони запевнили наших колег з Франції та Німеччини, що немає підстав турбуватися. Всі крім "Опозиційного блоку" висловили небажання йти на дострокові вибори і розуміння того, що дострокові вибори для України - це далеко не кращий варіант розвитку", - розповіла вона.

Також віце-спікер сказала, що на зустрічі "нічого не прозвучало і про те, яким має бути уряд, чи повинен бути він новим, чи старим".

Сироїд зауважила: "Оскільки голова Верховної Ради не оголосив про те, що коаліція припинила свою діяльність, то тридцятиденний термін (для формування нової коаліції, - ред.) ще не почався".

Нагадаємо, в Україні з дводенними візитом перебували голови МЗС Німеччини і Франції Франк-Вальтер Штайнмаєр і голова МЗС Франції Жан-Марк Еро.

Зараз ви читаєте новину «Сироїд розповіла, що пообіцяли три фракції Ради Штайнмаєру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути