середа, 19 лютого 2014 04:50

Силовики знову наступають. Палає будівля консерваторії (Онлайн трансляція)
18

Фото: Фото: Мустафа Найєм

Протистояння протестувальників і силовиків на Майдані Незалежності відновилося.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", близько 3.45 правоохоронці почали кидати у бік протестувальників світлошумові і, ймовірно, великі по потужності гранати.

Станом на 4.30 горять кілька наметів біля Стели Незалежності. Протестувальники відповідають правоохоронців камінням і "коктейлями Молотова".

Крім цього активісти постійно підтримують "вогняну барикаду", що простягнулася від охопленого полум'ям Будинку профспілок до Стели Незалежності. Вони кидають туди покришки, дошки і будь-які предмети, які можуть підтримувати полум'я вогягної завіси.

Разом з тим, зі сцени на Майдані виступив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Я хочу, щоб ви знали, що ми разом. Ми сюди разом з вами прийшли три місяці тому, і ми тут разом з вами залишаємося", - сказав Тягнибок.

При цьому він заявив, що дане протистояння є не тільки протистоянням з президентом України Віктором Януковичем, але і "всіма силами, які його підтримують".

Станом на 4.50 на Майдані Незалежності від світлошумових гранат зайнялася будівля Національної музичної академії України імені Петра Чайковського

Зараз ви читаєте новину «Силовики знову наступають. Палає будівля консерваторії (Онлайн трансляція)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути