понеділок, 30 грудня 2013 00:16

Штат звільнено, контракту з Інтером немає - Шустер

Штат звільнено, контракту з Інтером немає - Шустер
Фото: donbass.ua
Програма Шустер Live в такому форматі, в якому існувала, якийсь час на Інтері виходити не буде

Про це в ефірі Hromadske TV заявив ведучий Савік Шустер*, передає Українська правда.

"Програма може бути Шустер Live, Шустер Dead - важливий контент. В такому форматі, в якому вона існувала, вона якийсь проміжок часу виходити не буде. Тому що у нас у студії - громадянська війна. Це неправильно", - заявив він.

За його словами, "після того, що сталося з Тетяною (Чорновіл)... вже немає простору для діалогу. ... Всім зрозуміло, що це не могло бути випадково".

На питання, чи буде виходити програма в січні, він зазначив: "Не знаю".

При цьому він підтвердив, що попросив співробітників "Савік Шустер Студія" написати заяви про звільнення, "тому що ми - виробництво, і в наступному місяці роботи не буде і платити нічим".

Також Шустер заявив: "Сергій Льовочкін* на телеканалі "Інтер" не має до мене жодного стосунку, ми займаємося зовсім іншими справами - він глава адміністрації, я - ведучий програми".

"Я не співробітник Льовочкіна, не співробітник телеканалу Інтер. У мене окреме провадження, у якого контракт з Інтером, і там сказано - вони не втручаються в нашу редакційну політику. Для мене Льовочкін - не начальник. Він - акціонер, замовник, якщо хочете", - зазначив він.

Також, за його словами, ніхто йому "сценарії п'єси (програми) не пише".

"Якщо мені хтось напише сценарій - я не буду відповідати за рейтинги", - пояснив він.

"Я сам - маленький Чехов. І сам пишу сценарій (програм).... І я не журналіст. Я ведучий такого формату, як ток-шоу", - додав Шустер.

При цьому він заявив: "Немає ніяких домовленостей з власниками телеканалів (теми чіпати, які - ні). Якщо б такі домовленості були, я останні роки працював на одному каналі".

Також він додав: "останнім часом я на цю програму впливаю дуже мало. Тому що опозиція на програму делегує своїх людей, влада - своїх".

"У якийсь момент після 2010 року наша програма перестала сама визначати, хто буде серед учасників. Штаби партій вирішували все, і я нічого не можу з цим робити - штаб вирішує, формує, нав'язує. Та вже не ми є господарями нашої програми, а штаби", - додав Шустер.

"Наша професія сьогодні - її "люблять" - з вазеліном і без вазеліну, зі всіх сторін. А ми повинні вміти себе захистити", - підсумував Шустер.
Зараз ви читаєте новину «Штат звільнено, контракту з Інтером немає - Шустер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути