неділя, 27 листопада 2011 15:19

Шестиметровий паркан не врятував: журналісти зняли страусів Януковича та фінський 5-поверховий будинок

Шестиметровий паркан не врятував: журналісти зняли страусів Януковича та фінський 5-поверховий будинок

Журналістам телеканалу TVI вдалося зняти легендарних страусів у "Межигір'ї". Окрім того, з'ясувалося, що на будівництві працює близько тисячі людей.

Керівник однієї з бригад розповів, що зарплату вже не видають 1,5 місяця. Йому та робітникам заборгували 100 тисяч гривень.

Сюжет був відзнятий після того як повідомили, що території резиденції Віктора Януковича "Межигір'я" присвоєно статус зони, забороненої для польотів. Про це повідомили у Держпідприємстві обслуговування повітряного руху України.

"УкрАероРух" зазначає, що статус забороненої зони цим землям було надано не в зв'язку з "Межигір'ям", а через те, що поблизу знаходиться Київська ГЕС.

"Над об'єктом підвищеної небезпеки - споруди Київського гідровузла - з 13.06.2002 була встановлена відповідна заборонена зона використання повітряного простору", - йдеться у листі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Столяр Януковича показав мисливські угіддя Президента зсередини

При цьому із авіанавігаційної карти видно, що в центрі зони, забороненої для польотів, знаходиться аж ніяк не Київська ГЕС, а резиденція "Межигір'я".

Більше того, за інформацією джерел, з самого початку польоти були заборонені лише над гідроелектростанцією. Але після приходу Януковича на посаду президента її розширили.

Крім того, журналістам вдалося з'ясувати, що "Межигір'я" оточено шестиметровим парканом.

Зараз ви читаєте новину «Шестиметровий паркан не врятував: журналісти зняли страусів Януковича та фінський 5-поверховий будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути