вівторок, 30 червня 2015 10:37

Шевченка розповів, де працюватиме після свого звільнення

Шевченка розповів, де працюватиме після свого звільнення

Міністр екології Ігор Шевченко, окрім засідання фракції Радикальної партіїї був і у "Самопомочі". Про це в інтерв'ю журналістам у Верховній Раді сказав сам міністр, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Ми годину з ними говорили. Була позитивна розмова. Вони вислухали мене й зрозуміли. Хоча можливо й проголосують за мою відставку", - зазначив він.

Шевченко зізнався, що вже має кілька пропозицій щодо подальшої роботи . Зокрема, в команді губернатора Одеської області Міхаеля Саакашвілі.

Міністр екології вважає, що його наступником могла б стати нинішній заступник Світлана Коломієць. "Я б рекомендував цю людину. Вона добре розібралася в усіх питаннях, налагодила стосунки з іншими міністерствами. У нас було так: я - поганий поліцейський, а вона - хороша. Тому може посісти цю посаду", - пояснив урядовець.

Нагадаємо, що Кабмін на засіданні в середу ухвалив рішення направити у Верховну Раду подання на звільнення Ігоря Шевченко з посади міністра екології та природних ресурсів.

Скандал довкола нього розгорівся після того, як народний депутат Олег Ляшко заявив, що має підтвердження того, що Шевченко літав із Ніцци в Київ літаком нардепа, газового олігарха Олександра Онищенка. Це, на думку Ляшка, свідчить про корупційний зв'язок між ними. Уряд розпочав перевірку цієї інформації.

У свою чергу Шевченко заявляє, що його хочуть відправити у відставку через боротьбу із корупцією.

Зараз ви читаєте новину «Шевченка розповів, де працюватиме після свого звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути