пʼятниця, 29 листопада 2013 18:46

Секретарем міської ради Ірпеня став Ігор Вишняков

Секретарем міської ради Ірпеня став Ігор Вишняков

У п'ятницю, 29 листопада, міська рада Ірпеня обрала своїм секретарем депутата Ігоря Вишнякова. За відповідне рішення проголосували 26 депутатів, 10 проголосували проти, 1 утримався.

Виступаючи перед депутатами, Ігор Вишняков відзначив, що на новій посаді сприятиме розвитку міської інфраструктури, насамперед, зведенню соціальних об'єктів. "У нас є всього два роки (до виборів до місцевих рад у 2015 році - Ред.) , щоб забезпечити Ірпінь достатньою кількістю дитячих садків, поліклінікою та стаціонаром для дорослих. На це будуть спрямовані мої перші кроки на цій посаді. Упевнений, що до 2015 року нам вдасться реалізувати ці проекти" , - заявив І. Вишняков.

За його словами, він має намір досягати компромісу у співпраці з мером міста Володимиром Скаржинським, попри публічні заяви останнього про небажання працювати з І. Вишняковим на посту секретаря міськради. "Я розумію, що молоде покоління політиків мислить інакше, ніж діюча в місті влада, але я впевнений, що ми будемо знаходити спільні рішення" , - зазначив він.

Відповідаючи на питання про свої плани щодо боротьби з хаотичною забудовою і вирубкою лісу в Ірпені, І. Вишняков підкреслив, що домагатиметься виконання будівельними компаніями всіх вимог законодавства щодо відновлення зелених насаджень. "Ірпінь розвивається, і будівництва нового житла ми не уникнемо. Але забудовники повинні чітко дотримуватися всіх екологічних норм", - зазначив новообраний секретар міськради.

Нагадаємо, 20 листопада міськрада Ірпеня прийняла відставку секретаря ради Олега Білецького.

Довідка:

Ігор Вишняков - депутат міської ради Ірпеня, член комісії з питань архітектури та капітального будівництва, керівник будівельної компанії "BGM".

Народився 30 квітня 1968 року в м. Аченськ Красноярського краю (Росія) в родині будівельника. Закінчив Ірпінський індустріальний технікум за спеціальністю "технолог". Здобув вищу економічну освіту в Київському інституті фінансів.

У 2008 році заснував найбільший в регіоні будівельний девелоперський холдинг "БілдГрупМенеджмент" ("BGM"), ключовим напрямком діяльності якого є будівництво сучасних житлових комплексів, що включають в себе весь спектр соціальної інфраструктури.

Одружений, виховує трьох синів і доньку.

Зараз ви читаєте новину «Секретарем міської ради Ірпеня став Ігор Вишняков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути