Ексклюзиви
середа, 22 січня 2014 23:27

Щохвилини лунають постріли та вибухи. Силовики перебувають біля стадіону Динамо
8

Фото: Фото: Тарас Подолян

Штурм на вулиці Грушевского в Києві продовжується. Активісти й надалі протистоять правоохоронцям. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Молодики, закутані з верху до низу, несуть з собою зі сторони вулиці Хрещатик старі покришки. Шини, бруківку в мішках. Бензин в бочках та інші "будівельні" матеріали для продовження боротьби. Час від часу вони вигукують "Слава Україні — героям слава!, "Слава нації смерть -  ворогам!", "Зека геть". Також вони виконують під трубу гімн України. Дівчата весь час допомагають розливати бензин для котелів Молотова.  Молоді хлопці в екіпіровках продовжують щохвилини вбігати до барикад і закидувати в сторону правоохоронців коктейль Молотова.

Щохвилини лунають постріли та вибухи з обох сторін. А по периметру мітингарі влаштували кілька вогнищ для обігрівання. Наразі правоохоронці перебувають біля стадіону Динамо у протестувальників же є три барикади  по периметру. Перша -  біля правоохоронців, друга - біля готелю Дніпро і третя барикада біля самого Майдану.

Зараз ви читаєте новину «Щохвилини лунають постріли та вибухи. Силовики перебувають біля стадіону Динамо ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути