неділя, 09 грудня 2012 17:37

Ще однієї каденції Азарова українська економіка може не витримати - УДАР

Ще однієї каденції Азарова українська економіка може не витримати - УДАР
В УДАРі вважають, що чергове "покращення" може добити українську економіку. Фото: podrobnosti.ua

Фракція УДАР у Верховній Раді нового VII скликання не буде голосувати за кандидатуру Миколи Азарова на посаду прем'єр-міністра, йдеться в заяві партії УДАР Віталія Кличка, оприлюдненій її прес-службою в неділю.

"Подання президента України щодо призначення нового-старого прем'єра свідчить не тільки про порожню лавку запасних у влади, але і про повну зневагу громадською думкою щодо дій уряду й абсолютне небажання усвідомити реальний стан справ у країні, зокрема, в економіці та соціальній сфері. У ситуації, коли всі експерти говорять про кризу, реально загрозливу економіці України, глава держави знову пропонує країні прем'єра-ретрограда, який разом зі своєю командою вже завалив усі "реформи", який не приховує своєї зневаги до всього українського, відкрито виступає за зміну зовнішнього курсу України, керує Держбюджетом у ручному режимі і зловживає своєю посадою для лобіювання наближених до влади структур", - йдеться у заяві партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович вніс кандидатуру Азарова на посаду прем'єр-міністра

"Уряд Азарова за майже три роки не зміг домовитися про ціну на газ із РФ, прославився непрозорими тендерами, провів провальну пенсійну і податкову реформи, сьогодні не здатен вчасно виплачувати зарплату бюджетникам і при цьому всі власні провали досі звалює на попередників. Ще одного заходження в Кабмін команди професіоналів імені Азарова українська економіка просто не витримає, чергове "покращення" може її добити", - додали в партії.

У повідомленні УДАРу також зазначають, що "друге пришестя" Азарова на пост прем'єра свідчить про те, що в кадровій політиці президент керується виключно особистою відданістю і керованістю, а не професійними якостями претендентів на високі посади.

Нагадаємо, 9 грудня Янукович вніс на розгляд Верховної Ради кандидатуру Азарова на посаду прем'єр-міністра України. Згодом ініціативу президента підтримали в фракції Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Ще однієї каденції Азарова українська економіка може не витримати - УДАР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути