четвер, 31 липня 2014 06:55

Санкції не торкнулися особисто Путіна, агресія продовжиться - Нємцов

Санкції не торкнулися особисто Путіна, агресія продовжиться - Нємцов

Агресія проти України продовжиться, тому що санкції ЄС не торкнулися особисто президента Росії Володимира Путіна. Про це написав на своїй сторінці в Facebook російський опозиціонер Борис Нємцов.

"ЄС включив у санкційний списку доларових мільярдерів - друзів Путіна Ротенберга, Ковальчука і Шамалова. Всі вони розбагатіли за рахунок держактивів. Олексій Громов - заступник керівника адміністрації Президента потрапив під санкції за організацію брехливої, підбурювальної пропаганди на ТБ і в провладних ЗМІ. Путіну неприємно, але його особисто санкції поки що не торкнулися. А це означає, що агресія проти України продовжиться", - написав Нємцов.

Опозиціонер впевнений, що агресія проти України може закінчитися тільки після видалення Путіна з Кремля.

"Путін зараз як загнаний в кут щур буде кидатися на всіх: на українців, помстившись їм за європейський вибір і за революцію, на Захід, який не вдалося придбати до кінця, бо шредерами виявилися не всі, на росіян, які, незважаючи на пропаганду і репресії не всі його підтримують, а багато хто чинить опір. Росія і світ повинні зрозуміти - Путін - це війна. І поки він в Кремлі, нікому спокою не буде - ні Росії, ні Україні, ні світу. Зупинити його може тільки російський народ, коли зрозуміє, що божевільний загнав Росію у глухий кут і злидні. Але станеться це не одразу. Ломка і похмілля будуть довгими і болісними", - зазначив Нємцов.

Російський опозиціонер також вважає, що санкції проти олігархів і чиновників з оточення Путіна подобаються простому народу.

Нагадаємо, вчора Рада Європейського союзу офіційно прийняла додаткові обмежувальні заходи проти Росії у зв'язку з ситуацією в Східній Україні і незаконної анексією Криму. Рада ЄС офіційно додав в список ще 8 осіб та 3 організації, кому заборонений в'їзд або чиї рахунки заморожені - в тому числі за надання підтримки або отримання користі від рішень російських чиновників, відповідальних за дестабілізацію ситуації в східних регіонах України і незаконну анексію Криму. Під санкції потрапили бізнесмени Аркадій Ротенберг, Юрій Ковальчук та Микола Шамалов, які входять в найближче оточення президента Росії Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Санкції не торкнулися особисто Путіна, агресія продовжиться - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути