понеділок, 07 листопада 2016 16:05

Саакашвілі може стати радником президента США

Саакашвілі може стати радником президента США

Міхеіл Саакашвілі, який заявив про свою відставку з поста губернатора Одеської області, може стати радником новообраного президента США.

Таку думку опубліковало "РИА Новости".

"Нічого не можна сказати напевно в цьому житті. Але імовірно, Клінтон серед радників президента США виявиться, Саакашвілі. Припускаю це, враховуючи його антирусизм і русофобію", - публікує видання слова депутата російської держдуми Леоніда Калашникова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися нові подробиці відставки дня

Сьогодні Саакашвілі заявив про відхід у відставку зі своєї посади.

"Я вирішив подати у відставку і почати новий етап боротьби. У мене не опустяться руки. Я той солдат, який йде скільки може, а потім стільки, скільки треба", - сказав Саакашвілі.

Міхеіла Саакашвілі призначили главою Одеської області 30 травня 2015 року. Перед цим президент Петро Порошенко надав йому українське громадянство. З 2004 до 2013 року Саакашвілі був президентом Грузії. Пізніше він займався викладацькою діяльністю і не жив на батьківщині, де проти нього порушили чотири кримінальні справи. Одна з них - за звинувачення в розтраті державних коштів на особисті потреби.

Президентські вибори в США заплановані на вівторок, 8 листопада. Від демократів балотується Хілларі Клінтон, від республіканців - Дональд Трамп.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі може стати радником президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути