середа, 20 липня 2016 12:51

Рибачук розказав, як українці впливають на долю Росії та Путіна

Рибачук розказав, як українці впливають на  долю Росії та Путіна
Gazeta.ua

Чим успішніші будемо, тим швидше Росія розвалиться. Бо наш успіх - це найбільший детонатор. Уже зараз треба думати, що робити коли в Україну прийдуть 5-7 млн біженців з Курська і Кубані.

Про це розказав колишній глава Секретаріату президента і віце-прем'єр Олег Рибачук в інтерв'ю журналу "Країна".

"Путін каже: ми один народ. Він упевнений, що ми інтегровані. А як це буде навпаки? Уявіть, що ми стаємо дуже успішними. Тоді Путін і Донбас не втримає, і з Кримом нічого вирішити не зможе", - говорить він.

Російський президент веде країну до краху. Свідомо нагнітає загрози - істерія піднімається до того, що там ледь не 70 % російських мам готові відправляти дітей на війну, - каже Рибачук.

"Путіну абсолютно наплювати на економіку. Реальної опозиції там не бачимо. Якщо раніше хоч гавкати могли. То тепер не можна. Росія зараз - це порохова бочка. Може щось трапитися дуже несподівано. Це питання часу. До цього нам уже треба готуватися. Думати що робити - коли до нас прийде 5-7 мільйонів біженців з Курська і Кубані. Це специфічний контингент - радянські люди. Захід не хоче про це думати. Маємо думати ми. Це питання, яке може бути досить реальним на горизонті. А так цунамі піде, а ми не будемо знати що діяти", - вважає колишній глава Секретаріату президента.

На думку Олега Рибачука, Путіна не судитимуть у Гаазі за нинішньої системи європейської демократії:
"Це психічно нездорова людина з ядерною валізкою. І починає цю валізку гойдати. Це виклик для Заходу. Треба читати історію. Що таке Росія? Це завжди перевороти, заколоти і убивство лідерів. Всі деспоти гинули від рук когось з внутрішнього кола".

Більше читайте в ексклюзивному інтерв'ю Олега Рибачука в журналі "Країна" 21 липня.

Зараз ви читаєте новину «Рибачук розказав, як українці впливають на долю Росії та Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути