неділя, 28 жовтня 2012 22:42

Розинська: Ляшко переміг на своєму мажоритарному окрузі

Розинська: Ляшко переміг на своєму мажоритарному окрузі
Наталія Розинська Фото: dusia.telekritika.ua

Наталія Розинська стверджує, що Олег Ляшко переміг на своєму мажоритарному окрузі. Про це вона сказала під час прес-конференції, коментуючи попередні результати екзит-полів, за якими радикальна партія набирає 0.9% Телеведуча наголосила, що це - прекрасний результат.

"Якщо партія існує менше року, сприймається на одному лідері, не має олігархів, це — прекрасний результат", - сказала вона.

За словами Розинської, вона не здивована, що партія Наталії Королевської "Україна — Вперед!" не проходить до парламенту.

"Думаю, що ці кошти, які витратили на неї олігархи, могли бути витраченими на більш достойних кандидатів. Гроші не вирішують все. Важливо харизма лідера, що він говорить. Люди розбираються , хто є хто. Шкода, що КПУ набирає 11,8%, хоча там є непогані депутати, але їм вже пора піти на пенсію, дати нам, молодим людям, будувати нову Україну", - зазначила вона.

За словами Розинської, якщо її конкурент по 223 округу Віктор Пилипишин пройде до парламенту, це стане трагедією українського суспільства. Вона зазначила, що у неї є інформація, що після того, як він стане депутатом, то перейде у Партію регіонів.

"Мені шкода партію,бо у неї не буде майбутнього, якщо у неї вступатимуть такі кандидати", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Розинська: Ляшко переміг на своєму мажоритарному окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути