вівторок, 07 липня 2015 11:51

Росія показово засудить Савченко — політолог

Росія показово засудить Савченко — політолог
Reuters

Нове обвинувачення Надії Савченко продемонструвало, що російська влада збирається показово засудить українську льотчицю.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Таран.

"Нове обвинувачення показало, що Росія не збирається зупинятися. Не зважаючи на міжнародний тиск. Їм потрібно довести цю справу до показового засудження Савченко. Обов'язковим атрибутом тоталітарного суспільства мають бути сакральні жертви з боку ворогів. Ці жертви об'єднують суспільство. Для ворогів Сталіна робили показові трибунали. Було дуже важливо, щоб так звані вороги каялися на цих трибуналах. Але Савчено зламати їм не вдалося. Вона сильна жінка", - сказав він.

Експерт вважає, що шанси обміняти Савченко на російських полонених тануть з кожним днем.

"Крім Савченко, у них ще є режисер Олег Сєнцов. За різними даними в тюрмах Росії знаходяться від 30 до 50 українців. Їх викрадали в Україні і перевозили до Росії. Путінський режим зупинятися не збирається. Нас чекають показові процеси", - вважає політолог.

Нагадаємо, Слідчий комітет РФ перекваліфікував звинувачення Надії Савченко. Тепер її звинуватили у безпосередньому вбивстві російських журналістів на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Росія показово засудить Савченко — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути