четвер, 12 червня 2014 14:07

Росія кинула в бій проти України танки - Аваков

Росія кинула в бій проти України танки - Аваков
Арсен Аваков. Фото: www.unian.ua

Росія кинула в бій проти українських військ танки.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав головред "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

"Росія кинула в бій проти українських військ танки. Як повідомив у коментарі для "Цензор.Нет" міністр внутрішніх справ Арсен Аваков: "Сьогодні вночі 3 танка Т-72 перетнули державний кордон України з боку Росії. Один танк знаходиться в населеному пункті Сніжне. Два інших танка висунулися з міста. В околицях Сніжного ці танки були перехоплені українськими військами. Йде бій. Є інформація, що один російський Т-72 підбитий ".

За інформацією джерел "Цензор.Нет" в силових структурах, на російській території в безпосередній близькості від кордону з Україною розміщені додаткові сили бронетехніка і реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", які також можуть бути спрямовані в Україну в будь-який момент. Численні жителі Сніжного, які повідомляють в органи внутрішніх справ про появу танків в Сніжному, кажуть, що екіпаж не ховаючись говорить про своє російське походження, що вони приїхали "звільняти Україну" і це їх "інтернаціональний обов'язок". Однак місцеве населення підтримки окупантам не демонструє.

Експерти припускають, що бронетехніка, якою управляють російські військові, може бути завезена з Криму. Кремль розраховує таким примітивним спектаклем приховати російське походження танків ", - написав Бутусов.

Нагадаємо, що сьогодні міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив про те, що Росія не вводитиме миротворців на територію України.

Зараз ви читаєте новину «Росія кинула в бій проти України танки - Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути