четвер, 21 червня 2012 12:24

"Регіонали" хочуть заборонити дітям до 16 років без батьків ходити по клубах

"Регіонали" хочуть заборонити дітям до 16 років без батьків ходити по клубах
Андрій Пінчук каже, що дітям у нічних клубах робити нічого. Фото: karpatnews.in.ua

Молоді "регіонали" пропонують заборонити дітям до  16 років, поки вони  не мають паспорту,  після 11 вечора ходити у клуби та ресторани без батьків.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат-"регіонал" Андрій Пінчук.

"Я займаюся молодіжною політикою. Маються на увазі  поправки до законопроекту "Про охорону дитинства". Перше читання вже проголосували. У другому він скоріш за все буде проголосований вже восени. Негативу я не бачу. Що робити п'ятнадцятирічній дитині об 11 вечора у нічному клубі? Із батьками, будь ласка. Я не думаю, що буде хтось проти, хоча і є позиція, що це втручання у права людини", - сказав нардеп.

За словами Пінчука, ідея таких поправок до законопроекту прийшла йому у голову, коли він побачив що така сама практика існує у Лондоні.

"Це абсолютно нормальна культура. Ця ідея прийшла у голову, коли я був у Лондоні. Ми зайшли у звичайний паб чи ресторан, не класичний клуб. Попросили "ID", що дуже здивувало. Це карточка замість паспорту. У них за законом обов'язково треба мати паспорт чи ID дітям до 18 років, коли вони заходять у такі заклади", - додав він.

Він зазначив, що власникам клубів все рівно кому продавати алкоголь.

"В мене є кума, а неї доросла дочка. Їй зараз 18 років, а тоді було п'ятнадцять. Вона гуляє по нічним клубам із подружками, а кума чекає до п'ятої ранку під нічним клубом у автомобілі. Я подивився,  що є дуже багато таких випадків. Багато наших клубів вони орієнтовані на пияцтво  і наркотики. Зрозуміло, що якщо людина захоче, вона собі усюди знайде розвагу, десь буде вештатися. Питання в тому, що воно всюди відкрито, у вільному доступі. Трошки треба збавити", - зауважив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" хочуть заборонити дітям до 16 років без батьків ходити по клубах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути