понеділок, 08 квітня 2013 13:00

"Регіонал" переміг "ударівця" на позачергових виборах до міськради Севастополя

"Регіонал" переміг "ударівця" на позачергових виборах до міськради Севастополя
За Володимира Яцубу проголосувало 1319 (58,8%) виборців. Фото: news.bau.ua

Представник Партії регіонів, голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба отримав перемогу на позачергових виборах до Севастопольської міськради по 19 мажоритарному виборчому округу, повідомив перший заступник голови Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Савенков.

"За Володимира Яцубу проголосувало 1319 (58,8%) виборців, за представника партії УДАР Дмитра Білоцерківця - 639 (28,5%) та за висуванця від КПУ Сергія Суміна 197 (8,8%) севастопольців", - сказав Савенков на апаратній нараді у понеділок, посилаючись на офіційні дані протоколу з мокрими печатками про результати позачергових виборів.

За його словами, до списків виборців на 19 окрузі було внесено 6 148 осіб, з яких взяло участь 2 244 людини, 45 бюлетенів було зіпсовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіонали хочуть у Севастополі київський сценарій

"Вибори пройшли досить спокійно, відкрито, прозоро, якихось ексцесів, інших складних моментів не відбувалося. Наші громадяни набралися толерантності, набрид цей бруд і нечесні якісь прийоми, так що будемо сподіватися, що вибори у нас будуть відбуватися тихо, спокійно, у рамках закону", - підсумував Савенков.

Як раніше повідомив голова міської виборчої комісії Валерій Медведєв, явка на позачергових виборах до Севастопольської міської ради по 19-му мажоритарному виборчому округу склала 36,5%.

Севастопольська міська виборча комісія призначила дострокові вибори на мажоритарному округу №19 на 7 квітня. Дострокові вибори по 19-му округу пов'язані зі смертю депутата Михайла Танасенка, обраного від Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" переміг "ударівця" на позачергових виборах до міськради Севастополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути