Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2012 17:56

"Регіонал" Горбаль не заморочувався відсутністю у списках — пішов самовисуванцем попри заборону керівництва

"Регіонал" Горбаль не заморочувався відсутністю у списках — пішов самовисуванцем попри заборону керівництва
Горбаль не говорить, чи ще працюватиме з "Регіонами". Фото: liga.net

Сьогодні народний депутат від Партії регіонів Василь Горбаль подав документи на реєстрацію кандидатом у депутати по мажоритарному округу. Партія не висунула його ані по партійному списку, ані серед мажоритарників, тому Горбаль вирішив йти самовисуванцем.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВС звітує про перші порушення передвиборчої кампанії

За словами політика, шукати пояснення, чого керівництво не включило його у список, він не став.

"Чому мене немає в партійному списку, це напевне питання не до мене, а до самої партії. Я не хочу це жодним чином коментувати і навіть не хочу на цьому заморочуватись. Відповіді на це запитання я для себе не шукав", - розповів він.

"Певний час роздумував, чи залишатись мені у політиці, чи ні, - додав Горбаль. - Прийняв рішення залишитися. З огляду на те, що вважаю, є кілька речей, які я не доробив. Зокрема, я був активним учасником дискусії щодо столиці, а ми не повертались до розробки повноцінної редакції закону про столицю".

Також Горбаль намагатиметься врегулювати церковні питання.

"Друге, що сприяло самовисуванню, і певній незалежності від політичних партій, це церковне питання, врегулювання питання реституції церковного майна з огляду на рекомендації Ради Європи, а також моє бачення цього питання. Сподіваюсь, що наступне скликання зможе без політики конструктивно підійти до цього питання", - додав він.

Також, з огляду на свій фах, Горбаль має сподівання приймати участь у розробці економічних рішень парламентом.

"Є надія, що наступний парламент буде більш живий, ніж цей. Перебуваючи у лавах цього парламенту, певне розчарування від депутатської діяльності напевно отримав кожен депутат, якщо він щирий у цьому зізнанні", - каже політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" каже, що у виборчих списках його хотіли клонувати

Конкурентами на окрузі Горбаля є 12 кандидатів. Зокрема, за словами політика це: Алла Шлапак, Генадій Балашов, Микола Гончар, Олександр Кондратьєв, колишній депутат Київради, адвокат Сергій Конов, Ярослав Діденко від блоку Кличка і Олександр Ємець від Об'єднаної опозиції.

Відповідаючи на запитання про те, чи була у політика розмова із керівництвом партії про його ініціативу, адже усіх самовисуванців керівництво пообіцяло карати, і чи буде він надалі працювати з "регіонами", Горбаль зазначив: "Ну на моїй же зарплатні це не позначиться? Я не проводив жодних консультацій окрім друзів, з'їздив помолився у Почаїв і прийняв таке рішення. Зараз здав документи, зареєструюсь, а далі вже буде зрозуміло, у якому напрямку працювати".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Горбаль не заморочувався відсутністю у списках — пішов самовисуванцем попри заборону керівництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути