вівторок, 10 травня 2016 17:59

Розшукуваний екс-міністр Єжель сховався в Білорусі, а Богатирьова - у Криму

Розшукуваний екс-міністр Єжель сховався в Білорусі, а Богатирьова - у Криму
УНІАН

Чиновники-втікачі, проти яких відкриті кримінальні справи, облаштували своє життя у Криму та за кордоном.

Про це пише "ТСН" посилаючись на власні джерела.

Екс-міністр оборони Михайло Єжель, якого рік тому було звільнено з посади посла України у Білорусі, нині проживає саме у Білорусі. Має там посвідку на проживання, оселився у мікрорайоні Дрозди у Мінську. В Україні проти нього відкрито більше 50 кримінальних справ - за активну участь у знищенні тилового забезпечення української армії. З березня 2016 року Єжеля оголошено в розшук.

Ще один екс-міністр оборони Павло Лебедєв, якого також розшукує військова прокуратура, оселився у окупованому Криму. Свого часу він засвітився у Кремлі на зібранні з нагоди анексії Криму. Нині очолює громадську організацію "Ми – Севастопольці" та є заступником президента російської спілки промисловців у Севастополі.

Також обрали Крим "санкційна" екс-міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова та екс-нардеп, автор "диктаторських законів" Володимир Олійник. Богатирьова мешкає у Форосі, а Олійник – у Ялті.

Головний втікач Віктор Янукович після виїзду оселився у Ростові-на-Дону. Російського громадянства, заявляють у владі РФ, колишній президент України не має.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення ЄС щодо зняття санкцій з Богатирьової є об'єктивним - ГПУ

Нагадаємо, ГПУ порушила проти Богатирьової кримінальне провадження за ст.191 КК - "розкрадання майна та грошових коштів". Йдеться про 6,5 млн гривень, які було перераховано МОЗом, коли Богатирьова його очолювала у 2012 році. Кошти пішли на рахунки приватної компанії.

Зараз ви читаєте новину «Розшукуваний екс-міністр Єжель сховався в Білорусі, а Богатирьова - у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути